h

Aftrap verkiezingscampagne in Arnhem.

30 augustus 2012

Aftrap verkiezingscampagne in Arnhem.

Op 19 augustus jl. heeft de landelijke SP de aftrap gegeven voor de landelijke verkiezingen van 12 september. De bijeenkomst was georganiseerd in het Nederlandse Openluchtmuseum in Arnhem. Voor de ontvangst was de rode loper uitgerold en we werden ontvangen met een glas champagne, een platte grond van het museum en enige consumptiebonnen. Op het terrein waren tenten neergezet waar verschillende stands waren ingericht

Om half twaalf ging het programma van start met een muzikaal intermezzo van de SP huisband. Cari opende het programma met enige huishoudelijke mededelingen en gaf het woord aan Jan Marijnissen. Hij hield een toespraak en interviewde een aantal actieve leden uit het land hoe en waarom zij actief zijn binnen de SP. Rond half een kregen we de gelegenheid om een bezoek te brengen aan het museum. Daar waren een aantal discussie locaties gecreëerd.

Om vier uur ’s middags werd het programma vervolgd met de echte aftrap van het verkiezingsprogramma. Na een muzikaal intro werden de leden van het campagne team op het podium verwelkomd. Als laatste kwam Emile Roemer het podium op. Hij hield een inspirerende toespraak. Met het los laten van rode en witte ballonen ging de campagne officieel van start.

Het was een zeer geslaagde dag.

https://sp.nl/nieuwsberichten/12460/120819-roemer_roept_bij_campagneaftr...

U bent hier