h

STEUN HET FNV-PROTEST OP 30 NOVEMBER

12 november 2013

STEUN HET FNV-PROTEST OP 30 NOVEMBER

De boodschap van het FNV aan het kabinet is:  Koopkracht en echte banen! Bezuinigen is geen werk!

Onder het motto ‘Koopkracht en echte banen’ start de FNV op zaterdag 30 november in de Jaarbeurs in Utrecht met een grote demonstratie en manifestatie haar nieuwe campagne tegen de voortgaande bezuinigingsdrift van deze regering. Door de bezuinigingen zullen tienduizenden werknemers in de zorg, kinderopvang en bouw hun baan kwijtraken en zullen leraren, politie en vuilnismannen er opnieuw geen cent bij krijgen. En als je werkloos raakt, krijg je geen begeleiding naar ander werk. Werk dát er is, is bijna altijd onzeker. De FNV wil investeren in mensen en de economie. Zo blijft werk behouden en kunnen mensen weer kopen wat ze nodig hebben, zodat de binnenlandse vraag weer aantrekt. Als SP ondersteunen we deze campagne natuurlijk van harte en met volle overgave.

 

Om op 30 november naar Utrecht te gaan organiseren de FNV en de SP busvervoer. Dit vervoer is gratis. Je hoeft geen lid van het FNV of SP te zijn om met de bus mee te kunnen reizen. Als je hier gebruik van wil maken, maak dit dan kenbaar bij ons bestuurlid Johan Buwalda via zijn e-mail adres buwaldaonline@home.nl. Als je erover denkt om naar Utrecht te gaan vraag zoveel mogelijk vrienden en collega’s om mee te gaan. Hoe meer mensen er op deze dag in Utrecht zijn hoe groter de aandacht in de media en hoe duidelijker het signaal naar het huidige kabinet en werkgevers. Het gaat ons allemaal aan, de bezuinigingen die het huidige kabinet door wil voeren.

 

De opstaplokatie in Meppel is bij het station.

 

Kom massaal naar Utrecht.

Reactie toevoegen

U bent hier