h

In memoriam: Charles Henri

6 januari 2014

In memoriam: Charles Henri

Met groot verdriet heeft het bestuur van SP Meppel vernomen dat Charles Henri is overleden. Charles was niet alleen een bekende Meppeler kunstenaar, ook was hij tot aan zijn overlijden lid van de SP.
 
We hebben Charles leren kennen als een creatieve geest met een warm en sociaal hart. Met name als het ging om de culturele sector en de positie van mensen met een lager inkomen, was hij altijd bereid om in de pen te klimmen om zo zijn en onze opinies onder woorden te brengen. Altijd vanuit een vurig ideaal waarin hij met heel zijn hart geloofde.
 
Dat we te maken hadden met een echte vakman, is te zien aan alle beelden en andere kunstwerken waarmee hij de openbare ruimte en daarmee onze levens heeft verrijkt. Charles heeft een permanente stempel gedrukt op hoe wij samen Meppel ervaren en daar zullen wij hem altijd dankbaar voor blijven.
 
We wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe.

Reactie toevoegen

U bent hier