h

Is de crisis voorbij?

19 mei 2014

Is de crisis voorbij?

Beste Lezer,

‘De crisis is voorbij.’ Dat zei PvdA-minister Jeroen Dijsselbloem eerder deze maand.

Hij zou zich moeten schamen. Juist door het beleid van dit krimpkabinet raken duizenden werknemers hun baan kwijt. Sinds vorig jaar zijn nog eens 112 duizend banen verloren gegaan. Vooral in de zorg en in de bouw vallen harde klappen. In de zorg verdwenen 43 duizend banen. Wie opgeleid is voor werk in de kinderopvang of in de thuiszorg heeft een probleem.

http://nos.nl/l/649197

Veel mensen overwegen donderdag niet te gaan stemmen bij de verkiezingen voor het Europees Parlement. Misschien twijfelt u ook wel over het nut van stemmen. Veel mensen hebben weinig met de Europese Unie, maar de Europese Unie heeft wel steeds meer invloed op ons.

Ik wil u daarom vragen om toch te gaan stemmen. Om het kabinet duidelijk te maken dat het anders moet. Om de technocraten in Brussel duidelijk te maken dat hun superstaat niet de onze is. En om te laten zien dat samenwerken verstandig is, maar dat we ons niet door Brussel de wet laten voorschrijven.

Mag ik u vragen mij te helpen om meer mensen te overtuigen om donderdag te gaan stemmen? Stuur daarvoor deze mail door naar vrienden en familie of deel de tekst op social media. Met thuisblijven veranderen we niks. Met SP stemmen wel!

Kan ik op uw hulp rekenen?

Emile Roemer

Volg Emile op FacebookVolg Emile op Twitter

 

Reactie toevoegen

U bent hier