h

Provinciale SP-campagne strijkt neer in Meppel

18 februari 2015

Provinciale SP-campagne strijkt neer in Meppel

Foto: Marco Havers

Zaterdag 21 februari komen de Dentse SP-kandidaten voor de statenverkiezingen naar Meppel om het gesprek aan te gaan met de inwoners. Op die dag is de partij van 11.00-14.00 uur in de binnenstad van Meppel te vinden. Het is één van de bezoeken aan diverse gemeenten in het kader van de provinciale verkiezingen. De SP'ers vragen aan inwoners wat hun verwachtingen zijn van de provincie en ze vertellen wat de plannen van de SP zijn voor de komende periode.

Reken af!
De SP gaat de verkiezingen in met de leus 'Reken af!'. Aangezien de leden van de provinciale staten de Eerste Kamer kiezen, zijn de verkiezingen ook van belang op het niveau van de nationale politiek. Met de campagneleus hoopt de partij mensen te trekken die een andere, socialere koers zoeken dan die van het huidige kabinet.

Drenthe, kei goed
In het verkiezingsprogramma van de SP richt de partij zich op een socialere provincie. Goede bereikbaarheid van buitengebieden, een impuls voor werkgelegenheid, oog voor de unieke Drentse natuur en een luisterend oor richting inwoners zijn enkele speerpunten. Het hele programma is te vinden op www.drenthe.sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier