h

SP Meppel ondersteunt stakende leraren

5 oktober 2017

SP Meppel ondersteunt stakende leraren

Foto: Machiel van Brussel

Op 5 oktober vindt er een landelijke staking plaats waarin basisschoolleraren vragen om betere arbeidsvoorwaarden en minder werkdruk. De SP ondersteunt deze actie en om dat aan te tonen ging de Meppeler afdeling op bezoek bij de leraren om ze taart aan te bieden en ze succes te wensen.

Fractievoorzitter Xander Topma: “Het is de hoogste tijd dat de landelijke politiek deze oproep van de basisschoolleraren serieus neemt. Iedereen wil goed onderwijs maar daar hebben we wel goede leraren voor nodig die een behoorlijke vergoeding krijgen voor het belangrijke werk dat zij doen. De sleutel ligt bij politiek Den Haag dus we hopen dat de staking de mensen daar wakker maakt.”

Foto: Machiel van Brussel

Foto: Machiel van Brussel

Foto: Machiel van Brussel

Reactie toevoegen

U bent hier