h

Xander Topma voert Meppeler SP-lijst aan

29 november 2017

Xander Topma voert Meppeler SP-lijst aan

Foto: SP Meppel

Tijdens de ledenvergadering van SP Meppel is huidig fractievoorzitter Xander Topma verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. De Meppeler SP-leden hebben op diezelfde avond de complete kandidatenlijst vastgesteld. Naast Topma vormen Esther Schut, Machiel van Brussel en Gelmer van Dijk de kop van de lijst.

De lijst bestaat uit een groep SP’ers met verschillende achtergronden die zich allemaal hebben bewezen als mensen die hard werken voor een socialere gemeente. Lijsttrekker Topma is trots op de vastgestelde lijst: “We hebben een fantastische club mensen bij elkaar weten te verzamelen. Het zijn stuk voor stuk personen met een flinke portie lef, die niet bang zijn voor een beetje weerstand en niet stoppen voordat de klus geklaard is. Precies wat we nodig hebben.”

Een winnend team
De partij heeft momenteel twee zetels in de gemeenteraad van Meppel en zet in op winst bij de komende verkiezingen. “We hebben mooie resultaten weten te bereiken zoals de oprichting van een armoedepact waarmee we een streep door armoede willen zetten. Ook stonden we vanaf het begin zij aan zij met de mensen van de sociale werkplaats om samen met hen te strijden voor vaste contracten. Prachtige voorbeelden van behaalde overwinningen waar we de komende periode verder op willen bouwen. Met deze lijst gaat dat zeker lukken”, aldus Topma.

Reactie toevoegen

U bent hier