h

Gratis mondkapjes voor gezinnen met weinig geld na vragen SP

29 oktober 2020

Gratis mondkapjes voor gezinnen met weinig geld na vragen SP

Foto: Wikimedia
Vlak na de aankondiging van de mondkapjesplicht vroeg de SP-fractie aan het college om gratis mondkapjes beschikbaar te stellen voor gezinnen met weinig geld. De SP is blij dat zij dit snel hebben toegezegd en er meer dan 5000 kapjes beschikbaar worden gesteld.
 
Fractievoorzitter Xander Topma: 'Voor gezinnen met weinig geld heeft de mondkapjesplicht een grote impact op wat zij te besteden hebben. Om iedereen veilig naar buiten te kunnen laten gan als dat nodig is, moeten zij toegang hebben tot mondkapjes.'
 
De mondkapjes zijn gratis af te halen bij De MensA, de bibliotheek Meppel en de wijkpunten van Welzijn MensenWerk: De Poele, De Plataan, De KoeBerg en De Beemd in Meppel en De Schalle in Nijeveen.

 

Reactie toevoegen

U bent hier