h

FNV: SP heeft het sociaalste beleid in Meppel

18 maart 2018

FNV: SP heeft het sociaalste beleid in Meppel

Foto: SP

Vakbond FNV heeft het beleid van alle Meppeler partijen naast elkaar gelegd en getoetst op hoe sociaal het is. Hierbij kwam de SP als sociaalste partij uit de bus. FNV raadt iedereen aan om in het stemhokje rekening te houden met hoe sociaal een partij is.

Lijsttrekker Xander Topma is verheugd met dit nieuws: "Je doet natuurlijk je best om sociale successen te behalen in de gemeenteraad, het is fijn als anderen zien dat dat ook echt lukt. Het is een mooie opsteker en een extra stimulans in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen."

Bekijk het bericht van de FNV hier: https://lokaalfnv.nl/regio/zuidwest-drenthe/actueel/2018/03/kies-voor-sociaal-beleid-op-21-maart

Reactie toevoegen

U bent hier