h

Nieuws uit 2010

25 november 2010

SP haalt honderden handtekeningen op tegen bezuinigingen WSW-bedrijven

Donderdag morgen 18 November in alle vroegte hield de SP afdelingen Meppel en Westerveld een poortactie bij het werkvoorzieningschap Reestmond in Meppel
In het kader van de actie: "Armoede werkt niet" haalden we handtekeningen van werknemers op tegen het voorgenomen schrappen van 30.000 arbeidsplaatsen bij dergelijke bedrijven.

Lees verder
17 juni 2010

Plakken in Meppel

In de campagne voor de verkiezingen van de Tweede Kamer is er ook in Meppel veel gedaan. Naast de verkiezingsdag in het centrum, zijn er ook posters geplakt op de borden. Hier zijn een paar foto's van de dappere plakkers!

Lees verder
19 mei 2010

22 mei: Rode lente in Meppel

In de serie campagneactiviteiten in Drenthe is komende zaterdag Meppel aan de beurt. Het belooft een leuke dag te worden met onder andere een stand op de Wheem en veel SP'ers die de hele dag in het centrum staan.

Lees verder
25 april 2010

Verkieizngscongres SP: Inspirerende dag vol vertrouwen in de toekomst

Zaterdag 24 april vond het verkiezingscongres van de SP plaats in een voormalig metaalfabriek in Amsterdam. Een mooiere locatie voor dit congres had niet gekund. In het gebouw kon je nog zien en ruiken hoe de arbeiders in het begin van de industriële revolutie daar het metaal bewerkten. De strijd voor arbeidersrechten in Nederland is daar begonnen. Met dit in ons achterhoofd begonnen we aan een congres waar we de kandidatenlijst en het programma voor de verkiezingen van 2010 vast zouden stellen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier