h

Nieuws, februari 2011

18 februari 2011

Kamer steunt SP: Behoud verloskundige zorg in Meppel en Almelo

De Tweede Kamer heeft gisteren een voorstel van de SP gesteund om het kabinet aan te sporen de verloskundige zorg in de ziekenhuizen te Almelo en Meppel open te houden. Alleen CDA en VVD waren tegen. SP-kamerlid Nine Kooiman reageert tevreden: 'De Tweede Kamer heeft laten zien dat zij staat voor de veiligheid van moeder en kind. Een overwinning voor al die moeders in spe die veilig en dichtbij willen bevallen.'

Lees verder
16 februari 2011

SP Drenthe in Meppel

Zaterdag 12 februari was SP Drenthe tijdens de Drentse tour in Meppel. Elke zaterdag zullen ze een grote plaats aan gaan voor de campagne. de 3e tourdag was de groep in Meppel, om hun protest tegen het kabinet duidelijk te maken. Veel mensen waren deze dag in Meppel om een folder of een sponsjes van de SP-ers aan te nemen.

Lees verder
9 februari 2011

Teken ook tegen de mogelijke sluiting van de kraamafdeling

Op de website van SP Meppel kun je nu ook online tekenen tegen de mogelijke sluiting van de Meppeler kraamafdeling. Dit kan met de volgende link Klik hier voor de handtekeningenactie.

Lees verder
2 februari 2011

SP stelt kamervragen over mogelijke sluiting kraamafdeling Meppel

Namens de SP heeft Nine Kooiman schriftelijke vragen gesteld over de mogelijke sluiting van de kraamafdeling in het ziekenhuis van Meppel. Eerder kwamen er al berichten naar buiten dat, door nieuwe normen in Den Haag, de Meppeler kraamafdeling mogelijk niet maar zou voldoen aan de eisen en dus zou moeten sluiten. SP Meppel is inmiddels een handtekeningenactie begonnen om dit hoe dan ook te voorkomen.

Lees verder

U bent hier